Indlæg


indlæg inkl. Forundersøgelse og efterfølgende kontrol
kr. 1.300,-

individuelt fremstillet indlæg
(ekstra indlæg indenfor 6 mdr.)
kr. 850,-


Her i klinikken laver vi Formthotics Medical Indlæg, som kun er tilgængelig gennem sundhedsfagligt personale.

Det er et individuelt tilpasset indlæg, der giver bedre kontrol og balance. Indlæg er en hjælp for alle med fodrelaterede problemer, lige fra hælsporer, nedsunken forfod, platfodethed, til ondt i knæ eller hofter.

Indlægget vejer kun 19 gram og er med sin antibakterielle funktion fri for fodlugt og misfarvning. Indlægget kan rykkes rundt i dine sko, såfremt de har samme pasform. 

Da vi daglig bevæger os på hårdt underlag, hvor nogen står og går ekstra meget, andre dyrker krævende aktiviteter, vil det med tiden slide på fødderne og kroppen. Med et individuelt tilpasset indlæg i dine sko, kan du som regel reducere ømhed og smerter i både Knæ - Hæl - Forfod - Skinneben - Akillessene - Hofte og Ryg. Samt forebygge og undgå andre gener under dine fødder, og reducere dannelse af hård hud.

Book en tid til Indlæg, så vi laver en forundersøgelse, og ser på eventuelle fejlstillinger i dine fødder, samt hvordan vi kan løse dine problematikker i forhold til din anatomi. Du vil samtidig blive vejledt i skovalg og fodøvelser, og få et indlæg der passer præcis til dig og dine fødder.